Menu główne
Dania wieprzowe
1. Kotlet schabowy 100 g.  22 zł
2. Karkówka pieczona 120 g. 24 zł
3. Żeberka duszone /w sosie własnym/ 150 g. 24 zł
4. Ozorki /w sosie własnym/ 100 g. 20 zł
5. Golonka / b/k w sosie pieprzowym/ 100 g. 12 zł
6. Wątróbka smażona /z cebulką/ 150 g. 16 zł
7. Gulasz wieprzowy 280 g. 18 zł
Dania wołowe
1. Pepper beef 130 g. 28 zł
2. Rostbef z cebulką 130 g. 26 zł
3. Stek wołowy 130 g. 24 zł
Dania z drobiu
1. Filet z piersi kurczaka 100 g. 22 zł
2. Kotlet mielony z drobiu 120 g. 20 zł
3. Cygaro /zawijany filet z farszem grzybowym/ 200 g. 24 zł
4. Nuggetsy /panierowane kawałki piersi kurczaka/ 150 g. 22 zł
Dania wieprzowo-
1. Lazania / z zestawem surówek 100g./ 200 g/100g 30 zł
2. Pierogi z mięsem 200 g/6szt 24 zł
3. Pyzy z mięsem /kartacze/ 400 g/2szt 28 zł
4. Gołąbki 300 g/2szt 22 zł
5. Gałki w sosie koperkowym 150 g./5szt 20 zł
6. Naleśniki z mięsem 200 g./2szt 22 zł
Ryby
1. Dorsz -
2. Miruna – filet smażony 150 g. 27 zł
3. Limanda/sola/ – filet smażony 150 g. 25 zł
4. Kotlet rybny 120 g. 20 zł
Dania jarskie
1.Naleśniki z szpinakiem 200g./2szt. 22 zł
2. Naleśniki z grzybami 200 g./2szt. 22 zł
3. Naleśniki z serem 200 g./2szt. 22 zł
4. Serniczki 200 g./2szt. 22 zł
5. Kopytka 300 g. 16 zł
6. Placki ziemniaczane 200 g./5szt. 25 zł
i pozostałe
7. Babka ziemniaczana 300 g. 20 zł
8. Bigos 300 g. 16 zł
Na śniadanie
1. Jajecznica -
/pieczywo+masło/
2. Jajka sadzone -
/pieczywo+masło
3.Kiełbasa smażona 140 g. 18 zł
/pieczywo+ musztarda/
Dodatki do dań
1. Ziemniaki gotowane 200 g. 8 zł
2. Ziemniaki opiekane 200 g. 10 zł
3. Frytki 130 g. 10 zł
4. Frytki małe 100 g. 8 zł
5. Ryż 150 g. 8 zł
6. Kasza gryczana 150 g. 8 zł
7. Kasza jęczmienna 150 g. 8 zł
8. Kopytka 300 g. 16 zł
Sosy
1.Pieprzowy 50 g. 4 zł
2.Curry 50 g. 4 zł
3.Pieczarkowy 50 g. 4 zł
4.Czosnkowy 50 g. 4 zł
4.Koperkowy 50 g. 4 zł
Zupy
1. Kapuśniak 220 g. 10 zł
2. Zupa szczawiowa 220 g. 8 zł
3. Zupa pieczarkowa 220 g. 8 zł
4. Zupa pomidorowa 220 g. 8 zł
5. Zupa ogórkowa 220 g. 8 zł
6. Zupa grochowa 220 g. 10 zł
7. Rosół z drobiu 220 g. 10 zł
8. Barszcz czerwony 220 g. 8 zł
9. Zupa fasolowa 220 g. 10 zł
10. Zupa kalafiorowa 220 g. 8 zł
11. Krupnik 220 g. 10 zł
12. Zupa jarzynowa 220 g. 8 zł
13. Zupa gulaszowa 280 g. 18 zł
14. Flaczki 280 g. 18 zł
15.Chłodnik z ziemniakami 300 g.   16zł
16.Krem z warzyw 280 g. 12 zł
Warzywa na gorąco
1. Kalafior 120 g. 8 zł
2. Brokuły 120 g. 8 zł
3. Fasolka 120 g. 8 zł
4. Marchewka 120 g. 8 zł
Zestaw warzyw 300 g. 16 zł
Surówki
1. Biała kapusta 120 g. 5 zł
2. Marchewka z jabłkiem 120 g. 5 zł
3. Czerwona kapusta 120 g. 5 zł
4. Buraki na zimno 120 g. 5 zł
5. Rzepa 120 g. 5 zł
6. Ogórek kiszony 100 g. 5 zł
7. Kapusta kiszona 120 g. 5 zł
8. Mizeria 100 g. 5 zł
9. Pomidory 100 g. 5 zł
10. Ogórek małosolny 100 g. 5 zł
Zestaw surówek 300 g. 10 zł
Napoje gorące
1. Kawa -
2. Kawa rozpuszczalna 200 ml. 10 zł
3. Herbata owocowa 200 ml. 8 zł
4. Herbata zielona 200 ml. 8zł
5. Herbata czarna 200 ml. 8 zł
6. Mięta 200 ml. 8 zł
Napoje zimne
1. Woda –/ gaz. /niegaz/ 500 ml. 3 zł
2. Napoje Tymbarka 250 ml. 4 zł
3. Soki Tymbark 250 ml. 6 zł
4. Coca – cola 200 ml. 7 zł
5. Cola/Fanta/Sprite 500 ml. 9zł
6. Nestea /cytr./brzoskw./ziel/ 500 ml. 7 zł
7. Kompot 200 ml. 4 zł
Piwo
1.Książęce/Tyskie –z nalewaka -
-
2.Piwa butelkowe -
-
3.Piwa Karmii -